Dietetyka i Ekologiczna Żywność - nowość w KWSPZ

Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia uruchomiła w roku akademickim 2015/2016 studia II stopnia na kierunku Dietetyka i Ekologia Żywności.

Uczelnia informuje o otwarciu studiów II stopnia na kierunku Dietetyka i Ekologiczna Żywność w dwóch specjalnościach:

  • Dietetyka kliniczna
  • Ekologiczna żywność i dietetyka

To niezwykle ważne kolejne wydarzenie dla Uczelni. Jest ono uwieńczeniem ponad 13 lat doświadczenia w prowadzeniu kształcenia związanego z medycyną i ze zdrowiem człowieka w Krakowskiej Wyższej Szkole Promocji Zdrowia.

KWSPZ dba o to aby studenci otrzymywali nowoczesną wiedzę oraz umiejętności praktyczne.

Dba o wysoki poziom kadry naukowej i ciągły rozwój bazy dydaktycznej: nowoczesny sprzęt, najnowsze technologie i doskonale wyposażone pracownie.

Uczelnia cieszy się, że swoim doświadczeniem będzie mogła się dzielić na kolejnym etapie kształcenia, towarzysząc studentom w ich rozwoju zawodowym na poziomie studiów magisterskich w zakresie Dietetyki i ekologicznej żywności.

Absolwenci KWSPZ są zwolnieni z opłaty wpisowego.

O KWSPZ


opublikowano: 2015-07-24
ostatnia zmiana: 2016-09-02
Komentarze
Polityka Prywatności