24 marca 2014 (poniedziałek)

Regionalne smaki wiosny w Bonarce

By zaostrzyć apetyty na rozpoczynającą się właśnie wiosnę, Bonarka City Center zaprasza na festiwal regionalnych smaków z Małopolski.

Przy wejściu od ul. Henryka Kamieńskiego stać będzie szereg stoisk oferujących klientom wyłącznie zdrowe specjały, pochodzące wprost od producentów. Kto marzył o skosztowaniu prawdziwych owczych serów czy też kupnie oryginalnych, wyrabianych według tradycyjnych receptur wędlin – ma wreszcie ku temu niepowtarzalną okazję. Wystawcy, którzy przyjadą do krakowskiego centrum handlowego, zaoferują klientom smakołyki, jakich nie sposób znaleźć w hipermarketach czy nawet delikatesach.Poza bogatym wyborem małopolskich rarytasów (m.in. owczych serów), na jarmarku obejrzeć i nabyć można będzie również rzemiosło oraz skosztować tzw. chłopskiego żarcia – zdrowego, nieskażonego żadnymi sztucznymi dodatkami jedzenia, opartego na przepisach przekazywanych z pokolenia na pokolenie.Regionalny jarmark, trwający od 21 do 23 marca, będzie urozmaiceniem kulinarnej oferty Bonarki, dobrze wpisującym się w różnorodność aktualnej oferty. Warto przypomnieć, że w Bonarce udać się można do jednej z popularnych sieci fastfood (McDonald’s, Burger King, Pizza Hut, KFC), zjeść domowy obiad (Taste Station, Olimp) czy też wreszcie zdecydować się na coś bardziej wyrafinowanego (North Fish czy sushi).A po posileniu się smakowitym daniem warto wybrać się na rekonesans po modowych butikach – to najlepszy moment, by swą garderobę uzupełnić o wiosenne kreacje. Zagwarantują one szykowny wygląd, zgodny z obowiązującymi w tym sezonie trendami.

dodane przez bezstronny


ostatnia zmiana: 2014-03-20
Komentarze
Polityka Prywatności