Numer oferty: StPr/25/5724
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 00-000 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków zgodnie z menu, dbając o jakość, smak i wygląd potraw. Musi znać różne techniki gotowania, takie jak smażenie, pieczenie czy grillowanie. Kucharz koordynuje pracę innych pracowników kuchni, planując i organizując ich zadania, aby zapewnić sprawny przebieg pracy w kuchni. Przestrzeganie zasad higieny i estetyki w kuchni, a także kontrolować terminy przydatności produktów.
Godziny pracy: pon-pt 7:00-19:00, sob-niedz: 9:00-17:00. Lokalizacja miejsca pracy do ustalenia: Kraków-Śródmieście, Czyżyny, Nowa Huta, Prądnik Czerwony.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 25.11.2025
Data zakończenia: 24.01.2026
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
Opis wynagrodzenia: - zależne od doświadczenia i kwalifikacji
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Typ propozycji: praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wykształcenie dowolne, chęci do pracy
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: SŁAWOMIR BANAŚ MIŁA
NIP: 9450004184
REGON: 003888210
Krótki opis działalności gospodarczej: Pozostała usługowa działalność gastronomiczna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Bosaków 11, 31-476 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Mariusz Szczepanowski
Nr telefonu: 727 568 338
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: .
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon