Numer oferty: StPr/24/1385
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Piastowska 47/Kraków, 30-067 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Rozdrabnianie warzyw , owoców i innych surowców.
Przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi
Pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków
Przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych.
Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy.
Danie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych.
Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska.
Przestrzeganie norm i standardów HACCP
Zmywanie naczyń kuchennych
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.04.2024
Data zakończenia: 01.07.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLN
Opis wynagrodzenia: lub na 1/2 etatu 2121 zł.
Jedna zmiana. Godziny od 8:00 do ustalenia z szefostwem kuchni
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pomoc kuchenna
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Pomoc kuchenna (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wykształcenie:
- średnie zawodowe, gastronomiczne
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Książeczka sanepidowska lub orzeczenie do celów sanitarno epidemiologicznych
Dobra organizacja pracy
- Umiejętność pracy w zespole
- Dyspozycyjność i chęci do pracy
- Punktualność 4
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: LASTRADA CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 5130236927
REGON: 123038941
Adres www: www.lastrada.pl
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Piastowska 47/Kraków, 30-067 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Pracodawca
E-mail: biuro1@lastrada.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: .
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: e-mail