Numer oferty: StPr/23/4609
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: • zarządzanie restauracją i koordynacja pracy podległych pracowników zgodnie z obowiązującymi w McDonald's
procedurami operacyjnymi, personalnymi, szkoleniowymi i ochrony środowiska; • ponoszenie odpowiedzialności za
powierzone mienie restauracji; • kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji w tym: obszar produkcji,
sprzedaży, zaplecze, sala restauracyjna i teren zewnętrzny; • wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem
gotówką zgodnie z zasadami bezpieczeństwa restauracji i procedurami obowiązującymi w McDonald's; • sporządzanie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 10.08.2023
Data zakończenia: 10.08.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 100 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką godzinową
Zawód: kierownik lokalu gastronomicznego
Typ propozycji: praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- praca w zespole, sumienność, chęci do pracy, punktualność
- zarządzanie zespołem
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: umiejętności podejmowania samodzielnych decyzji, minimum roczne doświadczenie w pracy na w restauracji McDonald's doświadczenie na wszystkich stanowiskach w restauracji McDonald's (obszar kuchni, produkcji i serwisu)
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Wąwozowa 34, 31-752 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Kaja Mrożkiewicz
Nr telefonu: 126868143
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: skierowanie z pok. 103A