| Nazwa kursu / Obszar szkolenia / Czas trwania / cena / Firma lub instytucja / Kontakt / Mapa | |||||
|---|---|---|---|---|---|
| Szkolenie pn. "Zielony Marketing w Social Mediach: Skuteczna promocja hoteli i restauracji z uwzględnieniem trendów eko" usługi gastronomiczne GastroInvest Group Łukasz Maziarski Miejsce: Kraków Czas trwania: 18 h Cena: 3 550,00 PLN brutto Termin: 15.12.2025 do 16.12.2025 Organizator: GastroInvest Group Łukasz Maziarski ul. Załęska 22a/8 35-322 Rzeszów tel. 533 039 598 http://www.gastroinvestgroup.com/ biuro@gastroinvestgroup.com | |||||
| "Przygotowanie deserów restauracyjnych" - kurs kończący się egzaminem. usługi gastronomiczne WP Projekt Radosław Kuczuk Miejsce: Raczki Czas trwania: 44 h Cena: 6 600,00 PLN brutto Termin: 18.12.2025 do 31.12.2025 Organizator: WP Projekt Radosław Kuczuk ul. Jurowiecka 56 15-101 Białystok tel. 888 388 083 wp.projekt.bialystok@gmail.com | |||||
| Kurs Baristy usługi gastronomiczne Krajowe Centrum Edukacyjne Sp. z o.o. Kurs online Czas trwania: 11 h Cena: 999,00 PLN brutto Termin: 01.01.2026 do 04.11.2026 Organizator: KRAJOWE CENTRUM EDUKACYJNE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Jeżycka 48/92 60-865 Poznań tel. 667 588 997 https://kursyszkolenia.online/ biuro@kursyszkolenia.online | |||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Jarosław Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 03.01.2026 do 11.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | |||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Moczary Czas trwania: 36 h Cena: 5 400,00 PLN brutto Termin: 05.01.2026 do 09.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | |||||
| Kucharz z egzaminem czeladniczym usługi gastronomiczne Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny Miejsce: Pułanki Czas trwania: 40 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 05.01.2026 do 15.01.2026 Organizator: Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny ul. Emilii Plater 2 20-814 Lublin tel. 500 386 207 http://www.lubir.pl/ biuro@lubir.pl | |||||
| Zielone Kompetencje w Nowoczesnej Kuchni - Kucharz z egzaminem czeladniczym usługi gastronomiczne Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski Miejsce: Nowosielce Czas trwania: 40 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 05.01.2026 do 12.01.2026 Organizator: Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski ul. Cicha 49 44-323 Gogołowa tel. 606 026 249 artur.zas@interia.pl, proart.szkolenia.artur@gmail.com | |||||
| Kucharz z przygotowaniem do egzaminu czeladniczego usługi gastronomiczne Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny Miejsce: Rogów Czas trwania: 40 h Cena: 4 000,00 PLN brutto Termin: 07.01.2026 do 18.01.2026 Organizator: Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny ul. Emilii Plater 2 20-814 Lublin tel. 500 386 207 http://www.lubir.pl/ biuro@lubir.pl | |||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Domaradz Czas trwania: 36 h Cena: 5 400,00 PLN brutto Termin: 10.01.2026 do 08.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | |||||
| Kurs baristy usługi gastronomiczne Niepubliczna Placówka Kształcenia Ustawicznego w Bochni Miejsce: Kraków Czas trwania: 20 h Cena: 1 800,00 PLN brutto Termin: 10.01.2026 do 17.01.2026 Organizator: Niepubliczna Placówka Kształcenia Ustawicznego w Bochni ul. Pod Lipką 5 32-700 Bochnia tel. 693 232 288 http://nck-bochnia.pl/ nck.bochnia.kursy@op.pl | |||||
| Przygotowanie deserów restauracyjnych - Deserant - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Cygany Czas trwania: 48 h Cena: 7 200,00 PLN brutto Termin: 10.01.2026 do 18.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | |||||
| Cukiernik - szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Tarnów Czas trwania: 48 h Cena: 4 320,00 PLN brutto Termin: 12.01.2026 do 25.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | |||||
| Kucharz - szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Ryglice Czas trwania: 48 h Cena: 4 320,00 PLN brutto Termin: 12.01.2026 do 25.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | |||||
| Kucharz - szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Tarnów Czas trwania: 48 h Cena: 4 320,00 PLN brutto Termin: 12.01.2026 do 25.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | |||||
| Nowoczesne pączki i donuty – od ciasta po dekorację -szkolenie cukiernicze. usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 20 h Cena: 2 706,00 PLN brutto Termin: 12.01.2026 do 13.01.2026 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl | |||||
| Szkolenie Szef Kuchni - pełen pakiet kompetencji usługi gastronomiczne Chefsapiens Rafał Grzegorzek Kurs online Czas trwania: 135 h Cena: 11 200,00 PLN brutto Termin: 12.01.2026 do 25.05.2026 Organizator: CHEFSAPIENS RAFAŁ GRZEGORZEK ul. Boczna 5/7 58-310 Szczawno-Zdrój tel. 505 377 547 http://www.chefsapiens.pl/ chefsapiens@gmail.com | |||||
| Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji/ usługi gastronomiczne Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o. Kurs online Czas trwania: 40 h Cena: 6 000,00 PLN brutto Termin: 14.01.2026 do 13.02.2026 Organizator: OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62 20-013 Lublin tel. 516 025 763 http://www.kursor.edu.pl/ szkolenia.lublin@kursor.edu.pl | |||||
| Pomoc kuchenna usługi gastronomiczne GTW Project Sp. z o.o. Miejsce: Tarnów Czas trwania: 50 h Cena: 2 350,00 PLN brutto Termin: 14.01.2026 do 14.02.2026 Organizator: GTW Project Spółka z o.o. ul. Świętej Anny 5 33-100 Tarnów tel. 14 623 07 00 http://www.gtwproject.pl/ biuro@gtwproject.pl | |||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Wesoła Czas trwania: 36 h Cena: 5 400,00 PLN brutto Termin: 16.01.2026 do 24.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | |||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Mikulice Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 17.01.2026 do 25.01.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | |||||
| Zielone Kompetencje w nowoczesnej Kuchni - Kucharz z egzaminem Czeladniczym usługi gastronomiczne Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski Miejsce: Lipowica Czas trwania: 40 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 17.01.2026 do 28.01.2026 Organizator: Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski ul. Cicha 49 44-323 Gogołowa tel. 606 026 249 artur.zas@interia.pl, proart.szkolenia.artur@gmail.com | |||||
| Zielone Kompetencje w Nowoczesnym Cukiernictwie - Cukiernik z egzaminem Czeladniczym usługi gastronomiczne Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski Miejsce: Lipowica Czas trwania: 40 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 17.01.2026 do 30.01.2026 Organizator: Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski ul. Cicha 49 44-323 Gogołowa tel. 606 026 249 artur.zas@interia.pl, proart.szkolenia.artur@gmail.com | |||||
| Kompleksowe Szkolenie Barista plus Szkolenie Matcha. usługi gastronomiczne Anna Bera Miejsce: Kraków Czas trwania: 27 h Cena: 3 600,00 PLN brutto Termin: 19.01.2026 do 21.01.2026 Organizator: Anna Bera ul. Miła 14/12 73-110 Stargard tel. 517 873 686 http://annabera.pl/ anna-bera@o2.pl | |||||
| PROFESJONALNY KURS PIZZAIOLO - WŁOSKI KURS PIZZY usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 20 h Cena: 2 706,00 PLN brutto Termin: 21.01.2026 do 22.01.2026 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl | |||||
| Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji usługi gastronomiczne Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o. Kurs online Czas trwania: 40 h Cena: 3 600,00 PLN brutto Termin: 23.01.2026 do 16.02.2026 Organizator: OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62 20-013 Lublin tel. 516 025 763 http://www.kursor.edu.pl/ szkolenia.lublin@kursor.edu.pl | |||||
| KUCHNIA MOLEKULARNA - nowoczesne techniki i innowacje w gastronomii usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 10 h Cena: 1 230,00 PLN brutto Termin: 23.01.2026 do 23.01.2026 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl | |||||
| KURS TEA SOMMELIER.
Kurs specjalistyczny poświęcony kulturze herbaty, technikom parzenia, degustacji i foodpairingu. usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 7 h Cena: 1 353,00 PLN brutto Termin: 23.01.2026 do 23.01.2026 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl | |||||
| Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Jarosław Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 24.01.2026 do 01.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | |||||
| Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Jarosław Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 26.01.2026 do 30.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | |||||
| Szef Kuchni: Ryby i Owoce Morza – techniki obróbki, filetowania i kreacji dań. usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 20 h Cena: 2 706,00 PLN brutto Termin: 28.01.2026 do 29.01.2026 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl | |||||
| KURS BARMAŃSKI I STOPNIA usługi gastronomiczne BIAŁECKI Sp. z o.o. Miejsce: Kraków Czas trwania: 24 h Cena: 2 800,00 PLN brutto Termin: 30.01.2026 do 01.02.2026 Organizator: BIAŁECKI Sp. z o.o. ul. Energetyków 8 44-330 Jastrzębie-Zdrój tel. 32 411 05 04 http://www.bialecki.pl/ biuro@bialecki.pl | |||||
| Serwis napojów mieszanych i alkoholi - szkolenie z egzaminem usługi gastronomiczne Edu Service Zdzisław Sikora Miejsce: Pstrągówka Czas trwania: 40 h Cena: 5 800,00 PLN brutto Termin: 30.01.2026 do 15.02.2026 Organizator: Edu Service Zdzisław Sikora ul. Stanisława Wyspiańskiego 2/9 35-111 Rzeszów tel. 500 403 218 http://edu-service.pl/ biuro@edu-service.pl | |||||
| Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji/ usługi gastronomiczne Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o. Kurs online Czas trwania: 40 h Cena: 6 000,00 PLN brutto Termin: 03.02.2026 do 26.02.2026 Organizator: OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62 20-013 Lublin tel. 516 025 763 http://www.kursor.edu.pl/ szkolenia.lublin@kursor.edu.pl | |||||
| Kucharz / Szef kuchni - szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Mokrzec Czas trwania: 48 h Cena: 7 200,00 PLN brutto Termin: 07.02.2026 do 16.02.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | |||||
| Kurs winiarski - WSET 2 usługi gastronomiczne Winedukacja Sp. z o.o. Miejsce: Kraków Czas trwania: 26 h Cena: 3 500,00 PLN brutto Termin: 07.02.2026 do 21.02.2026 Organizator: WINEDUKACJA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. ks. Ignacego Skorupki 5 00-546 Warszawa tel. 574 428 227 http://winedukacja.pl/ kursy@winedukacja.pl | |||||
| Przygotowanie deserów restauracyjnych - Deserant - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Białka Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | |||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Grodzisko Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | |||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Kamień Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | |||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Haczów Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | |||||
| Kompleksowe Szkolenie Barista plus Szkolenie Matcha. usługi gastronomiczne Anna Bera Miejsce: Nowy Sącz Czas trwania: 27 h Cena: 3 600,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 11.02.2026 Organizator: Anna Bera ul. Miła 14/12 73-110 Stargard tel. 517 873 686 http://annabera.pl/ anna-bera@o2.pl | |||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Manasterz Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | |||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Manasterz Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | |||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Budzyń Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | |||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Budzyń Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | |||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Jarosław Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | |||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Jarosław Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | |||||
| TORTY I MONOPORCJE W STYLU GLAMOUR - szkolenie cukiernicze usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 20 h Cena: 2 460,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 10.02.2026 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl | |||||
| Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji usługi gastronomiczne Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o. Kurs online Czas trwania: 40 h Cena: 3 600,00 PLN brutto Termin: 10.02.2026 do 06.03.2026 Organizator: OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62 20-013 Lublin tel. 516 025 763 http://www.kursor.edu.pl/ szkolenia.lublin@kursor.edu.pl | |||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Jarosław Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 13.02.2026 do 07.03.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | |||||
| Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Zarszyn Czas trwania: 36 h Cena: 5 400,00 PLN brutto Termin: 16.02.2026 do 20.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | |||||
| Przygotowanie deserów restauracyjnych usługi gastronomiczne Bukal Corporate Training and Translations Szymon Bukal Miejsce: Kosina Czas trwania: 38 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 17.02.2026 do 31.03.2026 Organizator: Bukal Corporate Training and Translations Szymon Bukal ul. Karola Goduli 36 41-712 Ruda Śląska tel. 792 622 844 http://www.bukal.pl/ biurobukal@gmail.com | |||||
| Kurs Barman z egzaminem nadającym kwalifikację "Serwis napojów mieszanych i alkoholi (Barman - blender)" usługi gastronomiczne Best Lingua Monika Mazur Miejsce: Nowy Kamień Czas trwania: 38 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 19.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Best Lingua Monika Mazur ul. Reformacka 6 35-026 Rzeszów tel. 515 130 122, 17 852 52 55 http://www.britishschool.pl/rzeszow rzeszow@britishschool.pl | |||||
| Kompleksowe Szkolenie Barista plus Szkolenie Matcha. usługi gastronomiczne Anna Bera Miejsce: Tarnów Czas trwania: 27 h Cena: 3 600,00 PLN brutto Termin: 23.02.2026 do 25.02.2026 Organizator: Anna Bera ul. Miła 14/12 73-110 Stargard tel. 517 873 686 http://annabera.pl/ anna-bera@o2.pl | |||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Toki Czas trwania: 46 h Cena: 6 900,00 PLN brutto Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | |||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Równe Czas trwania: 46 h Cena: 6 900,00 PLN brutto Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | |||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Leśniówka Czas trwania: 46 h Cena: 6 900,00 PLN brutto Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | |||||
| Kurs - Przygotowanie deserów restauracyjnych wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Markowa Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | |||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Haczów Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | |||||
| Szkolenie Manager Gastronomii usługi gastronomiczne Zann Investments Maciej Zarzecki Miejsce: Kraków Czas trwania: 42 h Cena: 2 349,00 PLN brutto Termin: 02.03.2026 do 06.03.2026 Organizator: Zann Investments Maciej Zarzecki ul. Jagiellońska 58/128a 03-468 Warszawa tel. 505 052 231 http://www.szkolabarmanow.pl/ biuro@szkolabarmanow.pl | |||||
| Przygotowanie deserów restauracyjnych - Deserant - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Haczów Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 05.03.2026 do 13.03.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | |||||
| Kompleksowe Szkolenie Barista plus Szkolenie Matcha. usługi gastronomiczne Anna Bera Miejsce: Kraków Czas trwania: 27 h Cena: 3 600,00 PLN brutto Termin: 09.03.2026 do 11.03.2026 Organizator: Anna Bera ul. Miła 14/12 73-110 Stargard tel. 517 873 686 http://annabera.pl/ anna-bera@o2.pl | |||||
| ZAAWANSOWANA MIXOLOGIA - SZKOLENIE BARMAŃSKIE. usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 12 h Cena: 1 476,00 PLN brutto Termin: 11.03.2026 do 12.03.2026 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl | |||||
| Kurs Barman- Blender usługi gastronomiczne Open Bar Tomasz Szczęsny Miejsce: Przysieki Czas trwania: 48 h Cena: 7 000,00 PLN brutto Termin: 16.03.2026 do 20.03.2026 Organizator: Open Bar Tomasz Szczęsny ul. Gliwicka 3 40-079 Katowice tel. 511 226 253 http://kursybarmanskie.pl/ kursy@kursybarmanskie.pl | |||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Haczów Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 20.03.2026 do 29.03.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | |||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Teodorówka Czas trwania: 32 h Cena: 4 800,00 PLN brutto Termin: 21.03.2026 do 12.04.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | |||||
| Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Zadwór Czas trwania: 46 h Cena: 6 900,00 PLN brutto Termin: 30.03.2026 do 10.04.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | |||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Makowiska Czas trwania: 46 h Cena: 6 900,00 PLN brutto Termin: 10.04.2026 do 19.04.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | |||||
| Szkolenie Manager Gastronomii usługi gastronomiczne Zann Investments Maciej Zarzecki Miejsce: Kraków Czas trwania: 42 h Cena: 2 349,00 PLN brutto Termin: 15.06.2026 do 19.06.2026 Organizator: Zann Investments Maciej Zarzecki ul. Jagiellońska 58/128a 03-468 Warszawa tel. 505 052 231 http://www.szkolabarmanow.pl/ biuro@szkolabarmanow.pl | |||||
| Archiwum | |||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Nowosielec Czas trwania: 48 h Cena: 7 200,00 PLN brutto Termin: 12.12.2025 do 08.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | |||||
| OD ZAKWASU DO BOCHENKA -kompleksowe szkolenie z pieczenia chleba na zakwasie. usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 10 h Cena: 1 230,00 PLN brutto Termin: 11.12.2025 do 11.12.2025 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl | |||||
| "Przygotowanie deserów restauracyjnych" - kurs kończący się egzaminem. usługi gastronomiczne WP Projekt Radosław Kuczuk Miejsce: Słomianka Czas trwania: 44 h Cena: 6 600,00 PLN brutto Termin: 10.12.2025 do 28.12.2025 Organizator: WP Projekt Radosław Kuczuk ul. Jurowiecka 56 15-101 Białystok tel. 888 388 083 wp.projekt.bialystok@gmail.com | |||||
| Szkolenie pn. „Zielone zarządzanie kuchnią – optymalizacja kosztów i efektywność kulinarna w duchu zero waste” usługi gastronomiczne GastroInvest Group Łukasz Maziarski Miejsce: Kraków Czas trwania: 24 h Cena: 4 500,00 PLN brutto Termin: 10.12.2025 do 12.12.2025 Organizator: GastroInvest Group Łukasz Maziarski ul. Załęska 22a/8 35-322 Rzeszów tel. 533 039 598 http://www.gastroinvestgroup.com/ biuro@gastroinvestgroup.com | |||||
| Przygotowanie deserów restauracyjnych usługi gastronomiczne Akademia Nauk Stosowanych Towarzystwa Wiedzy Powszechnej w Szczecinie Miejsce: Lewki Czas trwania: 44 h Cena: 6 600,00 PLN brutto Termin: 09.12.2025 do 20.12.2025 Organizator: Akademia Nauk Stosowanych Towarzystwa Wiedzy Powszechnej w Szczecinie ul. Monte Cassino 15 70-466 Szczecin tel. 91 424 32 00, 91 424 32 02 https://akademiatwp.pl/ rektor@anstwp.pl, centrumstudiowpodyplomowych@anstwp.pl | |||||
| Barman - Barista usługi gastronomiczne Izba Rzemieślnicza, oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości w Tarnowie Miejsce: Tarnów Czas trwania: 32 h Cena: 4 200,00 PLN brutto Termin: 08.12.2025 do 17.12.2025 Organizator: Izba Rzemieślnicza, oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości w Tarnowie ul. Jana Kochanowskiego 32 33-100 Tarnów tel. 735 961 872, 14 621 57 69 https://izbarzemieslnicza.tarnow.pl/ szkolenia@izbarzemieslnicza.tarnow.pl, rzemioslo@izbarzemieslnicza.tarnow.pl | |||||
| Akademia kawy usługi gastronomiczne Czas trwania: 4 godz. Cena: 200 zł Egzamin: nie Dofinansowanie EFS: nie P. P.H. U. AGIFA ul. Pułaskiego 47 33-100 Tarnów tel.: 609 567 874 | |||||
| Alergeny, gramatury, receptury - szkolenie w oparciu usługi gastronomiczne Czas trwania: 16 godz. Cena: 950 zł Egzamin: nie Dofinansowanie EFS: nie Tabaka Kulinarna ul. Reduta 26c/24 31-421 Kraków tel.: 514 474 623 | |||||
| Artystyczne dekorowanie tortów usługi gastronomiczne Czas trwania: 50 godz. Cena: 1500 zł Egzamin: nie Dofinansowanie EFS: nie GTW Project Sp. z o.o. ul. Św. Anny 5 33-100 Tarnów tel.: 14 623 07 00 | |||||
| Bariasta latte art usługi gastronomiczne Czas trwania: 12 godz. Cena: 840 zł Egzamin: nie Dofinansowanie EFS: nie P. P.H. U. AGIFA ul. Pułaskiego 47 33-100 Tarnów tel.: 609 567 874 | |||||
| Barista usługi gastronomiczne Czas trwania: 50 godz. Cena: 2700 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Centrum Kształcenia Dorosłych ul. Żwirki I Wigury 27 32-650 Kęty tel.: 33 845 21 33 | |||||
| Barista kurs dedykowany usługi gastronomiczne Czas trwania: 6 godz. Cena: 500 zł Egzamin: nie Dofinansowanie EFS: nie P. P.H. U. AGIFA ul. Pułaskiego 47 33-100 Tarnów tel.: 609 567 874 | |||||
| Barista kurs podstawowy usługi gastronomiczne Czas trwania: 12 godz. Cena: 840 zł Egzamin: nie Dofinansowanie EFS: nie P. P.H. U. AGIFA ul. Pułaskiego 47 33-100 Tarnów tel.: 609 567 874 | |||||
| Barista kurs przyspieszony usługi gastronomiczne Czas trwania: 6 godz. Cena: 500 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: tak P. P.H. U. AGIFA ul. Pułaskiego 47 33-100 Tarnów tel.: 609 567 874 | |||||
| Barista kurs zaawansowany usługi gastronomiczne Czas trwania: 12 godz. Cena: 840 zł Egzamin: nie Dofinansowanie EFS: nie P. P.H. U. AGIFA ul. Pułaskiego 47 33-100 Tarnów tel.: 609 567 874 | |||||
| Barista kurs zaawansowany - alternatywa usługi gastronomiczne Czas trwania: 8 godz. Cena: 560 zł Egzamin: nie Dofinansowanie EFS: nie P. P.H. U. AGIFA ul. Pułaskiego 47 33-100 Tarnów tel.: 609 567 874 | |||||
| Barman usługi gastronomiczne Czas trwania: 40 godz. Cena: 1500 zł Egzamin: nie Dofinansowanie EFS: nie ELROM Sp. z o.o. ul. Sędziwoja 8 33-300 Nowy Sącz tel.: 694 266 236 | |||||
| Barman usługi gastronomiczne Czas trwania: 50 godz. Cena: 2700 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Centrum Kształcenia Dorosłych ul. Żwirki I Wigury 27 32-650 Kęty tel.: 33 845 21 33 | |||||
| Barman usługi gastronomiczne Czas trwania: 16 godz. Cena: bezpłatnie Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: tak Centrum Szkoleniowe NORTON ul. Al. Płk. Wł. Beliny-prażmowskiego 59/5 31-534 Kraków tel.: 507 026 400 | |||||
| BARMAN usługi gastronomiczne Czas trwania: 50 godz. Cena: bezpłatnie Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: tak Spółdzielnia Socjalna Serwis ul. Krakowska 13/3 33-100 Tarnów tel.: 696 307 951 | |||||
| Barman - kelner z językiem angielskim usługi gastronomiczne Czas trwania: 180 godz. Cena: 1970 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Galicyjska Fundacja "Wsparcie, Integracja, Rozwój" ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 6/9 31-109 Kraków tel.: 12 638 47 92 | |||||
| Barman – Podstawy sztuki barmańskiej - prawidłowe przygotowanie koktajli usługi gastronomiczne Czas trwania: 24 godz. Cena: 2200 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: tak Vss Sp. z o.o. ul. Dworska 51 34-100 Tomice tel.: 519 581 670 | |||||
| Barman ,barista z obsługą klienta usługi gastronomiczne Czas trwania: 54 godz. Cena: bezpłatnie Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: tak Instytut Turystyki w Krakowie Sp. z o.o. ul. Łężce 23 30-614 Kraków tel.: 609 610 206 | |||||
| Barman wraz z egzaminem zewnętrznym usługi gastronomiczne Czas trwania: 60 godz. Cena: 955,50 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: tak Fundacja Silver Economy ul. Stanisława Żółkiewskiego 4/1 33-300 Nowy Sącz tel.: 601 546 601 | |||||
| Barman z kasą fiskalną usługi gastronomiczne Czas trwania: 102 godz. Cena: 1400 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Centrum Kształcenia Dorosłych ul. Żwirki I Wigury 27 32-650 Kęty tel.: 33 845 21 33 | |||||
| Barman- kelner z językiem angielskim usługi gastronomiczne Czas trwania: 180 godz. Cena: 1970 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Fundacja Organizacja, Zarządzanie, Edukacja Oze ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 6/9 31-109 Kraków tel.: 12 637 09 04 | |||||
| Barman-Barista usługi gastronomiczne Czas trwania: 50 godz. Cena: 2500 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: tak Śląskie Centrum Kształcenia Zawodowego PRYMUS Sp. z o.o. ul. Prądnicka 48/4 31-202 Kraków tel.: 604 897 171 | |||||
| Barman/barista z elementami przedsiębiorczości usługi gastronomiczne Czas trwania: 80 godz. Cena: 2600 zł Egzamin: nie Dofinansowanie EFS: nie EFEKT ul. Floriańska 46 32-590 Libiąż tel.: 509 834 263 | |||||
| Barman/Kelner usługi gastronomiczne Czas trwania: 110 godz. Cena: 4800 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: tak Koncertowa Pati ul. Piłsudskiego 76/2 33-380 Krynica-Zdrój tel.: 694 207 705 | |||||
| Bezpieczeństwo żywienia zbiorowego HACCP, GHP, GMP, towaroznawstwo, dietetyka usługi gastronomiczne Czas trwania: 3-45 godz. Cena: od 100 do 1000 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie F. H.U. Huzar ul. Czarny Potok 13/A 33-380 Krynica-Zdrój tel.: 603 260 874 | |||||
| Carving usługi gastronomiczne Czas trwania: 40 godz. Cena: bezpłatnie Egzamin: nie Dofinansowanie EFS: tak Nowosądecki Inkubator Przedsiębiorczości ul. Wyspiańskiego 13 33-300 Nowy Sącz tel.: 18 442 35 68 | |||||
| Carving usługi gastronomiczne Czas trwania: 8-30 godz. Cena: 3000 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Centrum Kształcenia Dorosłych ul. Żwirki I Wigury 27 32-650 Kęty tel.: 33 845 21 33 | |||||